BGGD

13 11 2008

Een krak in het niet kennen van mensen.

Dat ben ik. Laten we beginnen bij het begin….

Het was weer fijn. Tante Annie en Uw Moeder vingen mij liefdevol op nadat ik een woeste telefoon deed met manlief. GPS-nijd, ik heb daar last van. Meestal op een BGGD. Bijna het Albertkanaal van iets té dichtbij bekeken. Pitta-zaak overvallen om een telefoon in handen te krijgen. (Ik ben ook een krak in het vergeten opladen van GSM-belkrediet. GSM-nijd, ik heb daar last van)

Eindelijk Anamcara, Tine en CherryBlossomGirl intecht gezien. Een dikke knuffel met Imke en Annemie. Een fijne handdruk met mijn (tot dan toe onbekende) sakosj … Ik wacht vol ongeduld op een pe-rach-tige foto.

Pimpajoentje kreeg een (mooi en fijn en vooral jong) gezicht. Ntone had een heerlijke hoed op (ik vergat mijn pet in de auto, bedenk ik me nu). TheOneHitWonder overviel me langs achteren en dat heb ik geweten. Ik verslikte me haast van het lachen. Zooo’n toffe madame!

Boskabout deed me een hele gepassioneerde uitleg over zijn nieuw concept. Waardoor ik me meer bomma dan tante voelde … tot hij een nummer van Norah Jones draaide en hij mijn hart stal!

Manlief ging bijna mee en heeft daar nu waarschijnlijk spijt van. De audio-cubes waren helemaal iets voor hem. Zoals ikzelf gisteren meermaals zei: ik koop van die kubusjes in ‘den IKEA’ en zing zelf wel een deuntje. Dat heb ik absoluut sneller onder de knie. Bomma!

En toen …

de mooiste ontmoeting: met de kleinzoon van de man die mijn oorbellen prikte in 1982…

AHUM????

Stel u voor: ge drinkt veel te veel witte wijn omdat ge weer veel te luid en te snel staat te sjauwelen met een stel ontzettend leuke dames (en mijn dikke vriendin natuurlijk) en ge zijt dringend toe aan wat water.

Flesje is ‘pak’baar maar niet ‘opendoen’baar. Ge wandelt naar de Oostersgetinte bar alwaar een stel heren in zwarte schorten zeer gezellig babbelen met kleine man in wit pak. Met uw grote mond bestoeft ge even (alsof ge een kenner eerste klas zijt) het lekkere eten en de mooie accommodatie. Voor ge het weet staat ge in een boeiend gesprek met kleine man met prachtige glimlach en zachte stem. Ge legt hem uit wat bloggen nu precies is (alsof ge ervaringsdeskundige eerste klas zijt) en ge doet daar dan nog een schepke bovenop door uw ‘connecties‘ aan te spreken: “want een lieve man kan altijd wat reclame gebruiken” en “het concept dat die meneer ontwikkelde is kei-interessant en origineel” en “’t is zone lieve charmante jongen die zwaar op mijn NIET-moederlijke gevoelens werkt”, dus ik zal hem wel eens even helpen, niwaar?

Komt ge tot de ontdekking dat hij in uw geboortedorp geboren is en dat zijn grootouders nog altijd de buren van uw eigenlijke huisarts zijn. (Vandaag zag ik zijn familienaam en ja … ‘Den Oosters’ heeft de gaatjes in mijn oren geprikt voor mijn Plechtige Communie)

Gaat ge vandaag wat googlen want tja, hij kan nog wel wat reclame gebruiken.

Blijkt dat ge naast een grote (kleine) meneer hebt gestaan …die al meer van de wereld zag dan gij in uw lange leven nog zult zien, die naast andere grote meneren en madammen stond en dan ook nog eens wereldberoemd in Vlaanderen is.

Zakt ge even door de grond van schaamte want uw air was groter dan heel het Robinson Eiland bij elkaar …

Ach … gewoon u zelf zijn. Soms is dat slim, soms is dat dom. Maar het is wel altijd eerlijk. En daar kan ik nu echt niets aan doen.

Giovanni, het was fijn praten met u. Volgende keer toon ik wat meer respect en égards. Of euh … misschien ook niet. Egards-nijd … ik heb daar last van. Tantierisliefde … daar heb ik overschot van. Ik hoop dat ge dat hebt gevoeld….

Advertenties

Acties

Informatie

8 responses

13 11 2008
Uw Moeder

Gewoon uzelf zijn, sinds wanneer is dat (soms) dom?
Allee, ja, moet ge mij horen praten 😉

13 11 2008
tante annie

zoovannie zijn garçons schudden er gisteren niet naast. zo kan een mens zijn glazen niet tellen natuurlijk.

13 11 2008
boskabout

Awel, ik heb die Tantierisliefde gevoeld. Zo warm! 🙂

13 11 2008
doriennmien

kheb jou dat gesprek vanuit mijn ooghoeken zien voeren en dacht/hoopte al dat er een geweldig verhaal achter zou schuilen, en zie 🙂 Vooral blij dat je veilig bent thuisgekomen (dat kanaal lag echt wel heel dicht bij) en insgelijks: kvond /vind je een zalige madame 🙂
(theonehitwonder)

14 11 2008
Greet

Eerlijke en grappige blogpost 😀
Bedankt voor het complimentje, en fijn je te ontmoeten! 🙂

14 11 2008
Verslag van BGGD #9 « Boskabout

[…] Verslag van BGGD #9 14 november 2008 Posted by boskabout in avondlijk vertier, digital love, girls, hmmm interesting, marketing plug. Tags: audiocubes, brussels girl geek dinner, creativelabs, percussa trackback Zoals in een vorige post al aangekondigd vertoefde ik afgelopen woensdag in een uberfancy gebouw te Hasselt, meer bepaald in het hoofdkwartier van CreativeClass vzw, een creatieve hotspot genaamd Kaai.16 ergens aan een grote stroom water also known as het Albertkanaal. (dat Albertkanaal had trouwens bijna Tantieris opgegeten!) […]

20 11 2008
Giovani

hey jij daar, mijn grootvader is er nog altijd niet goed van, na jou oren heeft hij nooit nog gaatjes geschoten….hahahah

nu voor mij was het ook een leuke babbel en ik heb niets gemerkt van hetgeen je hier boven verteld, alleen misschien die Tantierisliefde….

allé tot de volgende zitting…

G

11 03 2009
Dineren met girly geeks « Ziediswiedadieris

[…] IS ME GELUKT OM ZONDER GPS RECHTSTREEKS NAAR HET BGGD TE RIJDEN. Dank u voor het applaus van de laatste rij. We zwijgen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: