Na-beschouwing

30 11 2008

’t Was goed. Ondanks het feit dat de eerste scène totaaaaal de mist inging, mijn stem ongelooflijk bibberde bij het zingen en de eindscène ook een aantal ter-plekke-verzonnen verrassingen in petto had … was het goed.

Uw Moeder en Onze Pa waren leuk publiek. Ik heb speciaal voor haar gezongen. Doordat onze voorzitter veel te lang speechte en ik mijzelf serieus moest restaureren na afloop, heb ik Uw moeder zelfs geen drankje kunnen trakteren. Uwe … dat is bij deze beloofd.

Ook Jan Leenders was zeer snel foetsie. Zijn werken niet. Die hangen nog tot en met 20 december in onze bar. Komt dat zien, komt dat zien.

Adrenaline en roem laten je opstijgen, doen aandacht verslappen.

Ik zal het geweten hebben.

De parkeerpaal die woest werd omgegooid door een zeer grappige man, kwam meedogenloos op mijn dungeschoende doch zeer elegante voet terecht. Nu ben ik effectief snel op mijn tenen getrapt maar gelieve daar vandaag een beetje rekening mee te houden.

Mijn teen is dik. Geen schoen, dun of dik kan er nog rond. Dus ga ik nu brunchen en lunchen met mijn even elegante Birkenstocks aan. Want ik ben flexibel. Polyvalent en multifunctioneel.

Mijn teen niet. Die is koppig en vasthoudend. “Pijn zal ik doen, nah”

Hopelijk is het dinsdag over. Want dan duw ik mijn voeten weer in zeer elegante, dungezoolde laarsjes. AU!


Acties

Informatie

2 responses

30 11 2008
Uw Moeder

Het was inderdaad goed, Tanteke. Ik wist niet wat ik moest verwachten, dus het was een totale verrassing. En uwe entree… wauw! Onze pa heeft zich toen serieus verschrokken van u 🙂

In die eerste scène zat volgens mij één van de grappigste stukskes van het hele stuk, dat met die herhaling, de tranen rolden over m’n wangen 🙂

En dat drankske nuttigen we dan wel andere keer hè.

30 11 2008
Imke Dielen

Fingers crossed voor de voet, want dat kan pijn doen. Leuk te horen dat alles voor de rest goed verlopen is! 🙂 (Worden er geen video-opnames gedaan?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: