Huwelijkscrisis op aanvraag!

24 02 2009

Tenenkrullend plaatsvervangend tantengeknars.

Gratis recept indien u een vervroegde scheiding wil: Als chagrijnige, ik-heb-er-verdomme-genoeg-van, vermoeide, gefrustreerde echtgenote bel je even Help, mijn man is een klusser.

Wanneer u vindt dat uw vrouw de meeste luie, vieze, en ongeorganiseerde klaploopster is én u haar liever kwijt dan rijk bent, contacteer Sien en Maria om uw huis volledig proper te maken.

Manlief en ik kunnen u garanderen dat u sito presto van alle zorgen verlost bent. Een stevig onderbouwde psychologische analyse is namelijk inbegrepen. Wat? Waarom? Hoe kwam je daar toe? Vind je jezelf niet egoistisch? Hoe kan je daar in godsnaam mee leven? Uw soon-to-be-ex man of vrouw wordt volledig afgebroken, met de grond gelijk gemaakt én krijgt het (niet door hem/haarzelf) gevraagde advies dat ervoor zorgt dat zij/hij een diepe innerlijke beschouwing zal aanvangen.

Alle levensvragen beantwoord én tevens een goedkope oplossing. Uw partner is zodanig op zijn hart getrapt dat hij/zij mét plezier zijn schup afkuist.

Eén nadeel: de notariskosten zijn niet inbegrepen. Daar draait u zelf voor op. Overweeg de afweging: een nieuwe badkamer/keuken die uw man al anderhalf jaar belooft, een met de tandenborstel uitgekuiste diepvriezer die u in staat stelt om eindelijk ook effectief te eten wat er in zit maar als toetje een separate toekomst. Of u blijft in de rommel zitten, maakt af en toe eens knallende ambras over alles wat niet in orde geraakt maar geniet regelmatig van een heerlijke goed-maak-vrijpartij mét romantische backing-vocals.

Aan u de keuze. De onze is na een avondje John Williams wel gemaakt.


Acties

Informatie

6 responses

24 02 2009
Charlo

Bij Sien en Maria vond ik anders niet dat er zoveel vrouwen afgekraakt werden. Toch niet die enkele keren dat ik het zag. Het was eerder de man en de kinderen die naar hun vijs kregen.

24 02 2009
zapnimf

Als je hem al beu bent… uw huis wordt er toch maar mee opgewaardeerd hè?

24 02 2009
nana

Of een manier om gratis hulp in huis te halen. Zo heb je meer tijd voor elkaar. Je relatie kan er alleen maar op vebeteren. 😉

24 02 2009
francky

Toevallig had ik gisteravond met mijn vrouw een discussie omtrent het herinrichten van onze living en keuken. Wij zijn tot besluit gekomen om professionele hulp in te roepen om ons op de juiste weg te helpen.

26 02 2009
Mathias

Ik woon nog niet samen met mijn lief, maar ik weet nu al dat het er regelmatig boenk op zal zitten later. We passen goed bij elkaar, op één detail na. Ik ben een onverbeterlijke sloddervos, en zij een pietje precies. Voor mij mag het allemaal wat langer duren voor iets in orde komt, voor haar moet dat allemaal zo snel mogelijk.

We hebben gelukkig gemeen dat we dergelijke tv-programma’s regelrechte onzin vinden. Voor ons dus de goedmaak-vrijpartijen, alsjeblief.

26 02 2009
pompelmoentje

Veel vuile was brengen ze naar buiten die programma-makers terwijl sommige van die gezinnen mss beter een sos. assistent zouden kunnen gebruiken of wat relatie-therapie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: