Tantieris

is sedert 1970 luidruchtig aanwezig in het Vlaamse landgedeelte.

wordt veel te serieus genoemd, maar lacht zich regelmatig te pletter. Huilt ook zeer gepassioneerd maar is vooral zot van muziek en alles wat daarmee te maken heeft.

Dikwijls té spontaan, is een krak in het uiten van bloopergewijze uitspraken die een heel leven achtervolgen. Heeft zichzelf daar eindelijk in aanvaard. Belooft hierbij een boekje te maken van die uitspraken met een pakkende, nog onbekende, titel.

10 responses

29 04 2008
Patrick

Hallo Ieris,

Er gaat momenteel een stokje rond en ik, dacht aan jou.

Je kan een gerimpelde glimlach verdienen als je ja zegt.

Kijk maar op mijn blog.

1 05 2008
giornale

bel sito!

6 05 2008
patrick

Hallo Ieris,
patrickdedromer@gmail.com

Groetjes

18 08 2008
STINE

heb mijn blog password protected, als je een mailtje stuurt, krijg je mijn paswoord ! greets,
Stine

21 08 2008
Aïda

Beste Mevrouw Tantieris,

Bij deze wil ik u graag mededelen dat er sinds een tweetal weken naar u gezocht wordt. Al die tijd komt er namijk in mijn lijst “google zoektermen” minstens één keer per dag “tantieris collega” voor. Op sommige dagen loopt dit zelfs op tot vijf keer.

Voilà, een verwittigd mens is er twee waard.

Tegelijk wil ik van de gelegenheid gebruik maken om u te bekennen dat ik pas ik sinds afgelopen weekend, toen iemand irl uw naam ook effectief uitsprak, weet dat u een tante bent. Volgens mij was u tot dan een Franse madame. Tantjeiris, zo. Chiqueweg uitgesproken. Mijn ontgoocheling is groot nu u gewoonweg tante iris blijkt te heten. Daar kan u wellicht inkomen.

Bijna zo groot als toen ik op mijn negende ontdekte dat Filliberke niet Filleberke (zoals in flipperke) was, maar Fillibèrke.

Met vriendelijke groeten,

21 08 2008
Tantieris

Beste Aida,

hartelijk bedankt. Uw bezorgdheid ontroert mij. Ik had het zelf ook al een beetje door. Spijtig dat ik niet kan zien ‘wie’ er juist naar mij op zoek is. Ik kom het ooit wel te weten, waarschijnlijk.

Trouwens, mijn naam moet echt wel op zijn Frans worden uitgesproken hoor. Al die mensen die zeggen dat ik een echte Tante ben, weten er niks van 😉
Maar ja, ik ben geen moeilijke, hee. Wie mij Tant Ieris wil noemen, mag dat gerust doen. Maar ikzelf prefeer Tantjeiris. Absoluut!

Met vriendelijke groeten.

7 09 2008
STINE

Hey !

Zou je wat raad willen vragen, ik denk er sterk over om mijn blog stop te zetten op bloggen.be maar ik zou hem graag verder zetten op wordpress.
Ben jij tevreden met wordpress ??? Kan ik bvb mijn blog overzetten naar wordpress ? Is het een aanrader of zeg je nee ik zou het niet doen ?
Hopend op een mailke van jouw ! Stine.

20 02 2009
Marie Lemaître

just for Tantieris (om alle misverstanden te vermijden):

Beste Tantieris/Iris/Tantje Iris,

Vergeef me dat ik dit verzoekje hier post, maar ik vond geen andere contactmogelijkheid.

Mijn naam is Marie Lemaître en ik ben laatstejaarsstudent communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Mijn thesis handelt over blogs en het gedrag van bloggers en bloglezers.

Om dit te onderzoeken zou ik graag om uw medewerking vragen. Voor dit onderzoek zal ik twee surveys afnemen. Indien u wenst mee te werken gelieve uw emailadres aan het begin van de eerste survey achter te laten, zodat ik u gemakkelijk kan bereiken voor de tweede survey. Als u uw medewerking wenst te verlenen gelieve dan de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

De eerste survey vindt u hier:
http://www.thesistools.com/?qid=70498&ln=ned

Het invullen van de vragenlijst zou een kleine vijftien minuten in beslag nemen. Uw gegevens worden volledig anoniem verwerkt.

Uw antwoorden worden ten zeerste op prijs gesteld.

Alvast heel erg bedankt voor uw deelname aan dit onderzoek.

Vriendelijke groetjes

Marie Lemaître

12 10 2010
rendv

Beste Tantie Ris (ik dacht dat je een Zuidafrikaanse tante was), als je zo (niet) verder doet zie ik me genoodzaakt de link op mijn blog naar de jouwe te verwijderen. Dat zal je allicht een zorg wezen, en het is ook wel een beetje van een loos dreigement gezien de afwezigheid van enorme hoeveelheden bezoekers die via mij bij jou terecht komen, maar toch. Tòch!

Al anderhalf jaar niets meer, zeg nu zelf.

12 10 2010
Bloem

Lieve Rendv …
ik verhuisde … al zo’n anderhalf jaar geleden 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: